HOTEL BUDVA 4*

https://unsplash.com/@sanfrancisco
https://unsplash.com/@sanfrancisco

U hotelskom restoranu očekuje Vas bogat izbor jela domaće i internacionalne kuhinje, a neka od njih su pripremljena na licu mjesta pred gostima. Restoran je kapaciteta do 100 mesta.

Ako volite da započnete dan dobrom jutarnjom kafom ili da provedete prijatne trenutke uz raznovrsne osvežavajuće napitke, Restoran bar i Terrace bar hotela Budva pravi su izbor za Vas.

Plaža: gradska, sitan pijesak.

https://unsplash.com/@sanfrancisco

Hotel Budva ima u ponudi 77 dvokrevetnih soba visokog kvaliteta, kao i 4 porodične sobe. Sve sobe su modernog dizajna, elegantne i opremljene direktnom telefonskom linijom, Wi-Fi internetom, smart televizorom, mini barom, elektronskim sefom, klima uredjajem, i kupatilom sa tuš kabinom i fenom.

U okviru hotela, gostima je tokom ljetnjih mjeseci na raspolaganju otvoreni bazen sa barom, suncobranima i ležaljkama. Hotel Budva takodje raspolaže spa i wellness centrom, kao i teretanom. Koriscenje bazena, teretane, saune, parkinga kao i bezicnog interneta je besplatno za goste hotela. Standardan Wi-Fi Internet je dostupan u cijelom hotelu, i može se besplatno koristiti kako u hotelskim sobama tako i u javnim prostorijama. Gostima hotela je na raspolaganju privatni parking sa ograničenim brojem parking mesta. Javni parking nalazi se u neposrednoj blizini hotela.

https://unsplash.com/@sanfrancisco