Bahi Ajman Palace 5*

Bahi Ajman Palace hotel je smešten u Ajman Emiratu na jednoj od najlepših plaža u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Hotel je udaljen samo 22km od aerodroma u Dubaiu i 24km od Dubai City Centre Mall-a. Osim uobičajne Arapske gostoljubivosti hotel nudi 254 prelepih soba i apartmana, odlične restorane, odlične uslove za odmor i sve to uz odličnu atmosferu kako bi Vam odmor ostao u najlepšem sećanju.Sama spoljašnost hotela predstavlja simbol tradicionalne Arapske arhitekture, dok je unutrašnjost uredjena kao spoj modernog i tradicionalnog.

The Ajman Palace Hotel & Resort je odličan izbor za poslovne ljude, porodice, parove, organizaciju seminara, venčanja i sl. Sve sobe u hotelu su kompletno opremnjene i odišu komforom i luksuzom. Tipovi soba i apartmana u ponudi hotela su deluxe soba, lifestyle club soba, junior apartman, deluxe apartman, grand deluxe apartman, royal apartman, one bedroom residence, two bedroom residence. Sve sobe imaju Led tv sa preko 80 internacionalnih kanala, pristup inernetu, mini bar, fen za kosu, udobne krevete, tuš kabinu/kadu, vagu za merenje težine, ogledalo za šminkanje, sef i dr. Sve sobe se čiste svakodnevno.

Ono u čemu se hotel izdvaja je svakako odlična hrana. Doručak se služi u Encore Bistro restoranu pored bazena. Za ljubitelje internacionalnih kuhinja tu su brojni restorani. U tradicionalnoj i inovativnoj Arapskoj kuhinji možete uživati u restoranu Arabesque Gourmet, probajte azijsku kuhinju u restoranu Dragon’s Place... U hotelu se ne služe alkoholna pića. Od dodatnih sadržaja tu su privatna plaža, veliki bazen, bazen za decu, đakuzi na otvorenom, ležaljke, baldahini, trener plivanja, kompletno opremnjena teretana, tursko kupatilo, sauna, lični treneri, spa centar, frizer i dr.https://unsplash.com/@sanfrancisco